Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوتبال اروپا در پرونده مالکیت باشگاه چلسی نشان داد برای قانون «جدایی ورزش از سیاست» ارزشی قائل نیست.

به گزارش مشرق، فیفا و یوفا دوباره نشان دادند شعار «جدایی ورزش از سیاست» تنها در بزنگاه های تاریخ و به نفع جریان سرمایه داری رنگ و لعاب می گیرد و در مواقع دیگر، محلی از اعراب ندارد.

نه تنها فیفا و یوفا بلکه تمام نهادهای بین المللی ورزش بارها نشان دادند که قانون «جدایی ورزش از سیاست» تنها شعاری بیش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها نه تنها از این قوانین تبعیت نمی کنند بلکه حتی در مواقعی نشان دادند کاملا برخلاف این قانون، سیاست را وارد ورزش می کنند چون نظام سرمایه داری این شکل از حاکمیت را ترجیح می دهد.

نمونه بارز دور زدن قانون «جدایی ورزش از سیاست» را می توان در باشگاه چلسی قهرمان اروپا دید. این باشگاه با پشتوانه مدیریتی قوی با مالکیت رومن آبراموویچ روس، در سال های گذشته با حضور این تاجر روس پرونده درخشانی برای خود دست و پا کرده است.

با آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، شاهد سیاسی بازی آشکار سران ورزش اروپا بودیم. آبراموویچ با آن همه افتخارآفرینی و مدیریت درست که سال ها برای رسیدن چلسی به این مکان زحمت کشیده بود، یک شبه قربانی اهداف نظام سرمایه داری شد.

هیولای سرمایه داری این بار چلسی را طعمه خود قرار داده تا با بهانه ملیت روس رومن آبراموویچ، این باشگاه فوتبالی را در ورطه نابودی قرار دهد.

چلسی یکی از باشگاه های بزرگ انگلیس به شمار می آید و طرفداران زیادی در دنیا دارد. اما برای نظام سرمایه داری اهمیتی ندارد و در این زمان نیاز است تا قانون «جدایی ورزش از سیاست» نادیده گرفته شود و یوفا کاملا اقدامی سیاسی انجام دهد.

در اولین گام سران سیاست مدار انگلیس و اروپا به صورت مستقیم مالک باشگاه را تهدید کردند تا از سمت خود کناره گیری کند. اما این پایان کار نبود. رومن آبراموویچ بعد از تهدیدهای مختلف از سوی سازمان های دولتی انگلیس و اروپا مجبور به کناره گیری از ریاست چلسی شد.

سیاسی بازی یوفا و سران فوتبالی اروپا به اینجا ختم نشد. بلکه بسیاری از شرکت ها و نهادهای دولتی آبراموویچ را تهدید کردند در صورت باشگاه داری در انگلیس، بسیاری از تحریم ها را علیهش اعمال خواهند کرد.

در همین رابطه رومن آبراموویچ طبق اعلام نشریات انگلیس مجبور شده این باشگاه لندنی را به فروش بگذارد. پیش از این ارزش چلسی بیش از یک میلیارد پوند پیش بینی شده بود. ۳ مشتری در این زمان کوتاه برای خریدن چلسی از مالک روس پیش قدم شدند.

هر ۳ مشتری از سوئیس است. در صورت انتقال مالکیت چلسی از رومن آبراموویچ به یکی از این مشتریان، باید شاهد افت این تیم مطرح انگلیسی و سال ها دوری از جام بود. تمام زیرساخت هایی که مالک روس سال ها برای آنها وقت گذاشته، یک شبه سقوط می کند و باشگاه به این عظمت برای بازگشت به روال عادی اش زمان زیادی می برد.

این فشارها روی فوتبال کاملا سیاسی است. ادعای یوفا و نهادهای بین المللی از دخالت ندادن سیاست در ورزش تنها شعاری بیش نیست و نمونه بارزش «چلسی» است.

چلسی به اسم رمزی تبدیل شده تا به دنیا نشان دهد نظام سرمایه داری در نهادهای بین المللی ورزش نفوذ کرده و برای رسیدن به اهداف خط قرمزی قائل نیست. «جدایی سیاست از ورزش» یکی از قوانین و شعارهای اصلی فیفا و یوفاست اما هیچ اهمیتی ندارد و تنها چیز مهم رسیدن به اهداف نظام سرمایه داری است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس قیمت ولادیمیر پوتین چلسی رومن آبراموویچ مالک روس چلسی اوکراین اتحادیه اروپا یوفا فیفا تحولات اوکراین جنگ اوکراین و روسیه لیگ جزیره خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت جدایی ورزش از سیاست نظام سرمایه داری رومن آبراموویچ سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود

به گزارش جماران؛ به نقل از مهر، وزیر علوم در دولت اصلاحات تصریح کرد که دانشجوها، استادها و حتی مدیران دانشگاه‌ها در آمریکا به صورت سازمان‌یافته در معرض سرکوب یا فشارهای سیاسی قرار دارند.

«مصطفی معین» وزیر علوم در دولت اصلاحات با اشاره به سرکوب خشن جنبش دانشجویی در آمریکا توسط نیروهای نظامی و امنیتی این کشور، با بیان اینکه ️دانشگاه در کنار رسانه، سینما، اقتصاد و ساختار حکومت، از جمله نهادهای تحت نفوذ صهیونیست‌ها در آمریکا است اظهار کرد: تداوم اعتراض‌های دانشجویی توسط جوانان و دانشجویان آزاده آمریکایی از ملیت‌های مختلف -از جمله جهان سوم- علیه جنایات رژیم صهیونیستی، می‌تواند تأثیر زیادی بر افکار عمومی جامعه آمریکا بگذارد.

استاد پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اعتراض‌ها در آمریکا حتی می‌تواند امنیت گروه‌های یهودی افراطی را در معرض خطر قرار بدهد، افزود: البته از طرف دیگر این اعتراض‌ها موجب شده تا دانشجوها، استادها و حتی مدیران دانشگاه‌ها به صورت سازمان‌یافته در معرض سرکوب و یا فشارهای سیاسی قرار بگیرند.

معین با بیان اینکه حمایت تمام‌قد دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی منجر به تخریب وجهه بین‌المللی و داخلی آمریکا شده است، گفت: ️صهیونیست‌ها رسوخ عمیقی در ساختار حکومتی آمریکا اعم از مجلس و دولت و دستگاه قضائی دارند و در مقابل، رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی هم نماینده و حافظ منافع آمریکا و غرب در منطقه راهبردی و نفت‌خیز خاورمیانه است؛ به خاطر این نقش راهبردی رژیم اشغالگر به تکنولوژی و سلاح‌های پیشرفته، تجهیز شده است.

اعتراض دانشجویان به جنایات صهیونیست‌ها می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد

وزیر علوم در دولت اصلاحات با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری جنبش دانشجویی در آمریکا گفت: در جوامعی که اختلاف‌های طبقاتی، تبعیض و نابرابری در آن‌ها شدید و ساختار، استبدادی و بدون تشکل‌ها و احزاب و رسانه‌های آزاد است، همواره احتمال بروز جنبش‌های عدالت‌طلبانه و ضد دیکتاتوری از سوی دانشجویان وجود دارد که نمونه‌های اعتراضی آن را می‌توانیم اکنون در آمریکا، آلمان و فرانسه و همچنین در برخی کشورهای اسلامی ببینیم.

معین همچنین با اشاره به اهمیت و تأثیر جنبش جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: به طور کلی ️در دنیا و همچنین در کشور خودمان، نهاد دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران بخش خصوصی، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتر و در نتیجه تأثیرگذاری بیشتری در یک جامعه برخوردار هستند و اعتراض آن‌ها نسبت به جنایات صهیونیست‌های نژادپرست و تجاوزگر می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد و به تغییر سیاست‌های دولت‌ها و حتی تغییر آن‌ها منجر شود.

دیگر خبرها

  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • سایه مالک نساجی بر سر ورزش ایران مستدام!
  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • حمایت از بخش خصوصی سیاست استان است
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران